Intensiivisen opiskelijaelämän keskellä ei ole hyvää hetkeä vesivahingoille tai varkauksille. Kotivakuutuksen avulla selviät yllättävissäkin tilanteissa, minkä lisäksi vakuutus pitää puoliasi myös silloin, jos aiheutat vahinkoa toisen omaisuudelle tai tarvitset lakimiesapua. Vakuutuksen laajuudesta riippuu, mitä kaikkea korvataan vahingon sattuessa.

Kotivakuutus on hankinta, joka mahtuu opiskelijabudjettiin! Tarjoamme opiskelijoille kotivakuutuksen opiskelijaystävälliseen hintaan. Kotivakuutuksen hintaan vaikuttavat muun muassa niin asunnon koko, sijainti ja vakuutuksen laajuus.

Hanki vakuutus verkosta, helposti ja nopeasti

Halvin vaihtoehto ei ole aina paras, vaan vertailemalla vakuutusten sisältöä löydät itsellesi sopivan vakuutuksen. Jos omistat esimerkiksi arvokkaita harrastusvälineitä, tarkastele vakuutukseen sisältyviä omavastuita ja enimmäiskorvauksia nämä mielessäsi.

Vakuutuksen ostaminen verkossa on helppoa ja sen voit tehdä nopeasti osoitteessa LähiTapiola.fi. Ota samalla käyttöösi paperiton palvelu, jolloin kaikki vakuutusasiakirjat löytyvät samasta paikasta – verkkopalvelustamme.

Kämppiksillä yhteinen koti, omat vakuutukset

Vuokralaiselle kotivakuutus antaa mielenrauhaa asunnon omistajan lisäksi, sillä kotivakuutus korvaa asunnon irtaimiston eli esimerkiksi huonekalut, kodinkoneet, läppärin, puhelimen, vaatteet ja monet harrastusvälineet. Siihen sisältyvät myös asunnon pintamateriaalit ja kaapistot.

Soluasunnoissa ja kämppisten kimppakämpissä jokainen huolehtii omasta kotivakuutuksestaan, vaikka muuten asumisen kustannuksia voidaankin jakaa joustavasti. Jos asut puolestaan puolison tai perheenjäsenen kanssa, yksi kotivakuutus riittää.

Kun muutat Suomen sisällä vakinaisesta asunnosta toiseen, irtaimiston vakuutus on voimassa muuttokuljetuksen aikana ja molemmissa asunnoissa enintään kahden kuukauden ajan, edellyttäen että molemmat asunnot ovat hallinnassasi. Muista ilmoittaa uuden asuntosi tiedot vakuutusyhtiölle heti.

Katosiko kandisi? Laaja Plus -turva korvaa myös tiedostojen palauttamisen

Laaja kotivakuutus on LähiTapiolan vakuutuksista suosituin. Voit valita kotivakuutukseen myös Laaja Plus -turvan, joka korvaa myös esimerkiksi tietokoneen tiedostojen palauttamisen.

Perustason vakuutus riittää sinulle, jos et tarvitse turvaa rikkoutumisten varalle. Perustason vakuutus on edullisempi ja se turvaa kotia sekä omaisuuttasi mm. palo-, vuoto ja varkausvahingoilta. Voit vakuuttaa samalla myös matkatavarasi halvempaan hintaan ja ilman omavastuuta. Hankit matkatavaraturvan edullisemmin kotivakuutuksen yhteydessä kuin erikseen ostettuna.

Kotivakuutus on turvanasi myös silloin, jos joudut muuttamaan asunnostasi väliaikaisesti pois esimerkiksi palo- tai vesivahingon takia ja tarvitset väliaikaista majoitusta.

Kodin irtaimistovakuutus -30% vuodeksi verkosta. Voimassa 26.6.-30.9.2023. Saat uudesta kotivakuutuksestasi myös S-ryhmän Bonusta.

Hanki kotivakuutus helposti netistä osoitteesta LähiTapiola.fi.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.