Asukasvalinnan kriteerit

Haluamme tarjota seuraavin pelisäännöin kaikille hakijoille mahdollisimman tasapuoliset ja oikeudenmukaiset mahdollisuudet päästä asukkaaksi PSOASin asuntoihin:

  1. Hakemukset käsitellään ja asetetaan jonoon saapumisjärjestyksessä.
  2. Hakemukset ovat voimassa 60 vuorokautta. Hakemuksen voi uusia kätevästi ilmoituksella asuntotoimistoon esim. sähköpostilla (asuntotoimisto@nullpsoas.fi).
  3. Jos jokin asunto on varaamatta vielä 5 työpäivää ennen seuraavan kuunvaihdetta, asunto laitetaan vapaaseen hakuun kaikille.
  4. Elo- syys- ja lokakuussa uudet aloittavat ulkopaikkakuntalaiset opiskelijat ovat etusijalla. Kyseisen ajanjakson vilkkauden vuoksi sisäisiä siirtoja ei tarjota ennen lokakuun alkua.
  5. Yksiöihin sisäiset ja uudet hakijat ovat kaikki samassa jonossa. Asuntoja tarjotaan hakemuksen jättöpäivämäärän mukaisessa järjestyksessä.
  6. Vuokratalon omistajan on valittava asukkaat valtion tuella rakennettuihin vuokra-asuntoihin toimialaa koskevien lakien ja asetusten mukaisesti. Asukasvalinnassa kysytään ja huomioidaan tämän vuoksi hakijan asunnontarve, tulot ja varallisuus. Esimerkiksi palkkaa saaville tutkijoille ja jatko-opiskelijoille tarjotaankin asuntoja ensisijaisesti kohteista, joissa edellä mainitut käyttörajoitukset eivät ole voimassa.

Lähetä hakemuksesi nyt heti, näin opiskeluaikainen koti löytyy mahdollisimman nopeasti.

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?