« Takaisin hakuun

Mannenkatu 2 / Aurora

Aurora

ASUNTOON LIITTYVÄT TIEDOT

Perheasunto
Asuntotyyppi: 2H + KK
Koko: 38.5m2
Vuokra: 581.4€/kk

Lisätiedot

  • oma sähkösopimus

KIINTEISTÖÖN LIITTYVÄT TIEDOT

Aurora mahdollistaa Oulussa opiskeleville tasokkaan city-asumisen aivan keskustan palvelujen tuntumassa ja keskellä Lasaretinväylän vilkasta kulttuuri- ja tapahtuma-aluetta. Talo tarjoaa asukkailleen muun muassa uudenlaisia yhteistiloja sekä näyttävät ylimmän kerroksen saunatilat ja kuntoiluhuoneen, joista avautuu näkymä suoraan Oulun ydinkeskustaan. Auroran katutasossa toimii kahvilaravintola, Tuba, jossa järjestetään iltaisin monipuolisia tapahtumia.

Keskusta-asumiselle tyypillisesti Auroran huoneistot on suunniteltu tilankäytöllisesti tehokkaiksi: perinteiset lattialiedet on yksiöissä korvattu uunimikroilla ja pyykinpesu on täysin keskitetty uudenlaiseen viihtyisään pyykkitupaan. Astianpesukoneille ei ole paikkaa Auroran tiiviissä huoneissa, ja pyöräilevä asukas viihtyy talossa autoilevaa paremmin, sillä autopaikkoja tässä kohteessa ei ole varattavissa.

  • hissi
  • pesutupa
  • punttisali
  • yhteinen sauna

ALUEESEEN LIITTYVÄT TIEDOT

Sijainti

Aurora sijainti on aivan kaupungin keskustan läheisyydessä, vehreän Ainolan puiston vieressä. Kulkuyhteydet ovat mainiot kaikkiin oulussa sijaitseviin oppilaitoksiin sekä erilaisiin harrastuspaikkoihin.

Palvelut

Kaikki Oulun ydinkeskustan palvelut löytyvät aivan vierestä.

Kohdepalvelut »

Bussiyhteydet

Karttapalvelu »

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?