interNet

Kaikissa PSOASin opiskelija-asunnoissa on mahdollisuus kiinteään Internet-yhteyteen.

Internet yhteys toteutetaan DNA:n Taloyhtiölaajakaistalla Ethernet tekniikkaa hyödyntäen. Ethernet kohteissa asukas kytkee päätelaitteensa suoraan seinärasiaan Rj45-kaapelilla ilman erillistä reititintä.

Tapiontie 7:ssä ja Virkakatu 3:ssa talon sisäverkko poikkeaa muista kohteista ja siksi näiden kohteiden yhteydet toteutetaan kaapelilaajakaistalla, joka vaatii kaapelimodeemin. PSOAS tarjoaa tarvittavan modeemin kyseisissä kohteissa.

Perusliittymänä 100 Mb/s

Ilman erillistä maksua pääset PSOASin asukkaana käyttämään 100 Mb/s internet liittymää. Kuukausimaksua vastaan voit päivittää liittymäsi nopeudeksi 200 Mb/s tai jopa 1 Gb/s. Saatavilla on myös muita DNA:n lisäpalveluita kilpailukykyiseen hintaan. Tarkemmat tiedot tarjolla olevista lisäpalveluista löydät täältä.

Huoneiston seinärasioista yksi on kytkettynä ja sen kautta pääsee internettiin. Kytkettyä rasiaa on mahdollista vaihtaa, mutta useampaa rasiaa samasta huoneistosta ei saa yhtä aikaa käyttöön. Uusimmissa huoneistoissa käytössä olevan seinärasian voi itse valita ristikytkentäpaneelista, mutta useimmissa kohteissa sisäverkko ei mahdollista muutoksen tekemistä huoneistossa vaan työ täytyy tilata DNA:n asiakaspalvelusta. Muutostyön hinta on 50€.

Asennusohje:
Hanki asuntoon Rj45 –kaapeli
Asenna kaapeli seinästä tietokoneeseen
Avaa tietokone ja nettiselain
Mene osoitteeseen: dna.fi/tlk
Rekisteröi liittymäsi osoitetiedot syöttämällä. Mikäli asut soluhuoneessa, muista syöttää myös huoneen numero.

Lisätietoja nettipalveluista saat DNA:n asiakaspalvelusta numerosta 044 144 044 tai osoitteesta dna.fi.

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?