CampusNet

Kaikissa PSOASin opiskelija-asunnoissa on mahdollisuus kiinteään Internet-yhteyteen.

PSOASille räätälöidyn CampusNetin tavoitteena on tarjota kaikille asukkaille heidän omien tarpeidensa mukaiset palvelut.

CampusNet-liittymiä on kahdenlaisia

Pelkällä liittymismaksulla 25e saat käyttöösi CampusNet 10/10 Mb/s -liittymän. Tällä liittymällä ei ole kuukausimaksua. Voit nostaa liittymänopeutesi valitsemalla CampusNet 100/10 Mb/s -liittymän. Tästä liittymästä maksat liittymismaksun lisäksi 10 euron suuruisen kuukausimaksun. Mikäli käytät nettiä esimerkiksi verkkopelien pelaamiseen tai erilaisiin suoratoistopalveluihin, on 100/10 Mb/s liittymä sinulle parempi valinta. 10/10 Mb/s liittymän nopeus voi ruuhkahuippujen aikana poiketa teoreettisesta maksiminopeudesta.

Huoneiston seinärasioista yksi on tyypillisesti kytkettynä ja sen kautta pääsee CampusNet verkkoon. Kytkettyä rasiaa on mahdollista vaihtaa, mutta useampaa rasiaa samasta huoneistosta ei saa yhtä aikaa käyttöön. Uusimmissa huoneistoissa käytössä olevan seinärasian voi itse valita ristikytkentäpaneelista, mutta useimmissa kohteissa sisäverkko ei mahdollista muutoksen tekemistä huoneistossa vaan työ täytyy tilata PSOASin CampusNet tuesta. Muutostyön hinta on 50€.

Asennusohje:
Hanki asuntoon Rj45 –kaapeli
Asenna kaapeli seinästä tietokoneeseen
Avaa tietokone ja nettiselain
Mene osoitteeseen: http://setup.campusnet.fi
Seuraa asennusohjeita

Lisätietoja kampusverkosta saat asiakastuesta ja asuntotoimistosta; teknisissä asioissa asiakastuki ja sopimusasioissa asuntotoimisto.

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170