asuminen

Tervetuloa uuteen kotiin!

Muuttaminen meille asumaan merkinnee Sinun elämässäsi melkoista muutosta, varsinkin jos olet aloittamassa opiskeluasi. Älä kuitenkaan turhaan murehdi etukäteen. Naapurisi ovat aivan mukavia ja tulette varmasti juttuun keskenänne.

Asumisyhteisön viihtyisyys ja jopa asumiskustannukset riippuvat pitkälti asukkaiden keskinäisestä yhteispelistä, huomaavaisuudesta muita asukkaita kohtaan ja omien velvollisuuksien täyttämisestä. Talkoilla ja paikkojen siistinä pitämisellä säästetään myös hoitokuluja.

PSOASin asuntojen kuntoa tarkkaillaan ja ylläpidetään jatkuvasti mm. tekemällä kiinteistökatselmuksia. Lisäksi tehdään sekä lyhyen että pitkän aikavälin kunnossapito- ja korjaustoimenpiteitä. Säännöllisen kunnossapidon tarkoituksena on säilyttää asuntojen varustetaso ja asumismukavuus korkeana. Rakennuksen elinkaariajatteluun pohjautuen pyritään myös ennaltaehkäisemään rakennusten kulumista.

Muista, että asukkailta perittävillä vuokrilla katetaan huoneistojen ylläpitokulut kuten vesi, lämmitys, huolto ja korjaukset. PSOASilla näitä asioita koskevia tärkeitä päätöksiä tekevät Sinunkaltaisesi opiskelijat.

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?