Uutisarkisto

20.9.2018 Lokakuun peruutuspaikkajako

Lokakuulle vapautuvien viimeisten asuntojen peruutuspaikkajako järjestetään maanantaina 24.9. klo 8 alkaen osoitteessa https://peruutuspaikkajako.psoas.fi/
Asunnot julkaistaan edellä mainitussa osoitteessa perjantaina 21.9. klo 16 alkaen. Lisätietoja peruutuspaikkajaosta on sivuillamme osoitteessa https://www.psoas.fi/hakeminen/peruutuspaikkajako/

30.8.2018 Kehitämme jätehuoltoamme

Vuotuisissa asukastyytyväisyyskyselyissämme jätehuolto on usein noussut esiin osa-alueena, jota asukkaamme toivovat kehitettävän. Kuluvan vuoden aikana olemme käynnistäneet toimenpiteitä, joilla asiaan pyritään saamaan parannusta.

Osana kehityshanketta olemme tarkastelleet jätehuollon yhteistyökumppanuuttamme ja päätyneet vaihtamaan uudeksi toimittajaksi Jätehuolto Nuojua Oy:n. Parasta aikaa meneillään on entisen toimittajan jäteastioiden korvaaminen uuden toimittajan astioilla. Aiemmin toimittajana toimineen Lassila & Tikanojan jäteastiat on siirretty keräyspisteiden ulkopuolelle ja korvattu Nuojuan astioilla. Asukkaiden tulee käyttää keräyspisteisiin sijoitettuja uusia Nuojuan astioita. Lassila & Tikanoja kerää omansa pois ensi viikon aikana.

Yhteistyökumppanin vaihdoksen lisäksi olemme kartoittaneet ja siivonneet jätepisteitä. Samalla on laadittu kehityssuunnitelma, jonka pohjalta osaa pisteistä korjataan tai laajennetaan. Osittain töitä on jo käynnistelty, mutta osa niistä on myös budjetoitu vuodelle 2019.

Toivottavasti tekemämme toimenpiteet tekevät jätteiden keräyksestä ja lajittelusta jatkossa entistä helpompaa. Paraskaan lajittelupiste ei toimi ilman asukkaiden panosta, joten toivomme ja uskomme, että tässä hankkeessa jokainen kantaa oman kortensa kekoon.

22.8.2018 Tervetuloa uudet asukkaat!

Lukuvuosi 2018 – 2019 on pian käynnistymässä ja yli tuhat uutta asukasta on taas löytänyt kodin PSOASilta. Oikein hyvää alkavaa lukuvuotta ja syksyä niin uusille kuin vanhoillekin asukkaille!

PSOASin henkilöt tavoitat jatkossa täältä löytyvien yhteystietojen avulla. Hakemuksiin ja vuokrasopimuksiin liittyviä asioita hoidetaan asuntotoimistossa, asuntoihin ja niiden ympäristöön sekä näiden ylläpitoon liittyviä asioita puolestaan isännöinnissä. Nettisivustollamme asumisopas antaa vastaukset yleisimpiin asumiseen liittyviin asioihin ja helpottaa asukkaan arkea. Jos tarvitset henkilökohtaista opastusta tai neuvontaa, mutta et tiedä, ketä lähestyä asiassa, ota rohkeasti yhteyttä keneen tahansa henkilökuntaamme kuuluvaan. Neuvomme mielellämme sinut oikean henkilön juttusille.

Oikein hyvää alkavaa syksyä ja ollaan yhteyksissä!

Terveisin, PSOASin henkilökunta

20.8.2018 Syyskuun peruutuspaikkajako

Syyskuulle vapautuvien viimeisten asuntojen peruutuspaikkajako järjestetään maanantaina 27.8. klo 8 alkaen osoitteessa https://peruutuspaikkajako.psoas.fi/
 Asunnot julkaistaan edellä mainitussa osoitteessa perjantaina 24.8. klo 16 alkaen. Lisätietoja peruutuspaikkajaosta on sivuillamme osoitteessa https://www.psoas.fi/hakeminen/peruutuspaikkajako/

 

16.8.2018 Taidonkaari 1 avaimet 30.8. alkaen asuntotoimistosta

Taidonkaari 1:n peruskorjattuihin koteihin voi noutaa avaimet PSOASin asuntotoimistosta torstaina 30.8. alkaen.
Tervetuloa uuteen kotiisi!

18.7.2018 Varaa asunto elokuun peruutuspaikkajaosta

Elokuulle vapautuvien asuntojen peruutuspaikkajako järjestetään keskiviikkona 25.7. klo 8 alkaen osoitteessa https://peruutuspaikkajako.psoas.fi/. Vapautuvat asunnot julkaistaan edellä mainitussa osoitteessa ti 24.7. klo 16 alkaen. Lisätietoja peruutuspaikkajaosta on sivuillamme osoitteessa https://www.psoas.fi/hakeminen/peruutuspaikkajako/.

28.6.2018 Ohjeita asuntohakuun uusille opiskelijoille

Opiskelijavalintojen tulokset lukuvuodelle 2018-2019 ovat nyt pääosin tulleet. Onnittelut kaikille opiskelupaikan saaneille!

Tulosten tultua opiskelija-asumisen vilkkain hakuaika on nyt käynnissä. Asuntoa etsivälle uudelle opiskelijalle haluamme antaa muutaman käytännön vinkin:

  1. Kesän edetessä vaihtoehdot vähenevät. Asuntoa kannattaa siis hakea heti ja – mikäli mahdollista – ajoittaa asunnon tarveajankohta heinä- tai elokuulle. Suurin hakemusruuhka kohdistuu tällä hetkellä syyskuun alkuun.
  2. Eri asuntotyyppeihin kannattaa suhtautua avoimin mielin. Yksiöiden kysyntä on kova, mutta tarjontaa verrattain vähän. Vastaavasti kimppa-asuntojen ja perheasuntojen saatavuus on parempi. Perheasuntoa on mahdollista hakea myös yksin ja edullisimmillaan sellaisen voi löytää noin 400 euron kuukausivuokralla. Kimppa-asuminen on opiskelijalle edullisin asumismuoto ja kimppa-asuntoa voi hakea joko yksin tai kaverin kanssa.
  3. Hakemusta ei kannata rajata liian tiukasti. Esimerkiksi vain yhteen kaupunginosaan tai tiettyyn asuinkerrokseen kohdistuva hakemus pitkittää usein asunnon löytymistä huomattavasti.
  4. Oulusta kotoisin olevien hakijoiden kannattaa odottaa pari kuukautta ruuhkan tasoittumista. Elo- ja syyskuun aikana joudutaan palvelemaan lähinnä muualta kaupunkiin muuttavia opiskelijoita, mutta jo lokakuussa ruuhka alkaa olla jo takana päin ja asuntojen saatavuus huomattavasti parempi. Hakemus kannattaa kuitenkin jättää heti ja huolehtia sen voimassaolosta asuntotarjouksen saapumiseen saakka.

Onnea kaikille asunnon etsintään! Etsitään yhdessä juuri sinulle paras mahdollinen ratkaisu. Asuntotoimistomme vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiisi.

20.6.2018 Juhannuksen aukioloajat

PSOASin toimisto on suljettu juhannusaattona pe 22.6. Maanantaina 25.6. palvelemme taas normaalisti.

Oikein hyvää keskikesän juhlaa kaikille!

1 / 2812345...1020...»»

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?