CampusNet-uutisarkisto

29.9.2017 PSOAS uudistaa internetpalvelunsa!

PSOASin asukkaat ovat jo yli vuosikymmenen ajan käyttäneet CampusNetin (aiemmin CampusBaana) nimellä kulkevaa internetpalvelua. 1.1.2018 alkaen nykyinen CampusNet on päätetty korvata DNA Oy:n toimittamilla suorilla internetyhteyksillä. Oman sisäverkon laitekanta ei enää mahdollistanut kaikkia ajan mukanaan tuomia kapasiteettitarpeita, ja muun muassa siksi päädyttiin asukaskäytön osalta kokonaan operaattorin ylläpitämään ratkaisuun.

Muutoksen yhteydessä asukkaiden vuokraan sisältyvän perusliittymän nopeudeksi muuttuu nykyisen 10/10 Mb sijaan 100/100 Mb. Lisänopeusluokiksi on tarjolla 200/20 Mb hintaan 14,90 €/kk ja 1000/100 Mb hintaan 34,90 €/kk. Asukkaat maksavat lisänopeusluokista suoraan DNA:lle, jonka kanssa asiakassuhde solmitaan.

Toivomme uuden internetpalvelumme parantavan asukkaiden asumiskokemusta entisestään. Tiedotamme tarkemmin uuden nettipalvelun käyttöönotosta myöhemmin tänä vuonna.

20.9.2017 CampusNetin kirjautumisongelma ratkaistu

CampusNetin kirjautumisessa on ollut viime aikoina ongelmia osalla käyttäjistä. DNA on nyt saanut ongelman ratkaistua.

Pahoittelemme ongelmasta aiheutunutta haittaa.

19.1.2017 Asiaa vuokrantarkistuksista ja maksulomakkeista

Vuotuinen vuokrantarkistusajankohta on taas lähestymässä. Kuten aiemmin uutisoimme, voimme ilolla todeta vuonna 2014 voimaan tulleen vuokratason säilyvän ennallaan myös vuonna 2017.

Koska vuokria ei koroteta 1.3.2017 alkaen, emme turhaan lähetä asukkaille uusia vuokranmaksulomakkeita. Mikäli vuokrasuhteessasi tai siihen liittyvissä maksullisissa palveluissa ei ole tapahtunut muutoksia, voit jatkaa vuokran maksamista nykyisillä tiedoilla myös helmikuun jälkeen. Mikäli jostain syystä kuitenkin tarvitset uuden vuokranmaksulomakkeen, voit pyytää sellaista asuntotoimistostamme osoitteesta asuntotoimisto@nullpsoas.fi.

4.8.2016 CampusNet vika Peltolassa 2.8.

Peltolan alueella oli tiistaina 2.8. ukkosen aiheuttama verkkovika, jonka johdosta CampusNetissä oli katkos klo 17 ja 21välillä. Vika saatiin korjattua samana iltana ja yhteydet toimivat taas normaalisti.

CampusNet tuki saa laajemmista katkoksista automaattisesti hälytyksen verkonvalvonnasta ja oli tässäkin tapauksessa tietoinen viasta heti sen alettua. Pahoittelemme vian aiheuttamaa haittaa.

13.10.2015 Huoltokatko CampusNetissä 14.10.

CampusNetissä on noin 5-10 minuuttia kestävä huoltokatko 14.10. klo 00.00 ja 06.00 välisenä aikana. Katkon jälkeen osan käyttäjistä täytyy kirjautua CampusNettiin uudestaan, jotta yhteys palautuu.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa haittaa.

14.9.2015 CampusNetissä huoltokatko ke 16.9.

CampusNetin elokuussa vikaantunut ja väliaikaisratkaisulla korjattu runkokytkin tullaan korvaamaan uudella keskiviikkona 16.9. Laitevaihto aiheuttaa käyttökatkoksen Linnanmaalla, Virkakadulla ja Syynimaalla. Huoltotyöt alkavat aamulla n. klo 8 ja pyritään saamaan valmiiksi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään klo 16 mennessä.

Mikäli huoltokatkon jälkeen esiintyy ongelmia CampusNetin toiminnassa, pyydämme ilmoittamaan niistä sähköpostitse osoitteeseen campusnet@nullpsoas.fi. Ilmoitathan viestissä myös osoitteesi, jotta ongelmaa voidaan heti alkaa paikallistamaan.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa haittaa.

17.8.2015 Linnanmaan suuralueen verkkovika korjattu

Linnanmaalla ja sen lähialueilla torstaina 13.8. alkanut verkkovika on saatu hallintaan. Vika aiheutui CampusNetin solmukohdan keskeisen runkokytkimen hajoamisesta. Varsinaista varalaitetta ei ollut olemassa laitteen kalliin hankintahinnan vuoksi ja siksi ongelman korjaamisessa jouduttiin turvautumaan väliaikaisratkaisuihin.

Tällä hetkellä käytössä ovat varalaitteet, joilla liikenteen tulisi toimia siihen saakka, kunnes alkuperäisen runkokytkimen korvaava lopullinen laite on saapunut. Lähiaikoina CampusNetissä tulee olemaan suunniteltu huoltokatko, jonka aikana uusi runkokytkin otetaan käyttöön. Tiedotamme katkosta hyvissä ajoin etukäteen. Mikäli sinulla on vielä ongelmia netin käytössä, ilmoitathan niistä tukeemme osoitteeseen campusnet@nullpsoas.fi. Ilmoita viestissä myös osoitteesi.

CampusNet tuki haluaa kiittää asukkaita kärsivällisyydestä ongelman korjaamisen aikana.

15.8.2015 Linnanmaan alueella edelleen verkko-ongelmia

Lauantaina 15.8. ilmeni, että torstaina 13.8. alkaneen CampusNet vian korjauksessa käytetyt väliaikaiset varalaitteet eivät täysin kestä niihin kohdistuvaa kuormitusta ja tämän vuoksi CampusNetissä on edelleen ollut vaihtelevasti ongelmia Linnanmaan suuralueella. Tänään maanantaina 17.8. katkoksia edelleen esiintyy, kun kuormittuneita laitteita vaihdetaan. Tiedotamme lisää tilanteesta vielä tänään n. klo 16.

Pahoittelemme tilannetta.

1 / 3123

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170