28.1.2019 Muutoksia avainhallinnassa

Uusi palvelupisteemme PSOAS Lounge on toiminut Linnanmaalla parin kuukauden ajan. Toiminta on saatu nyt kaikilta osin kunnolla käyntiin ja Lounge palvelee asukkaita kaikissa heidän asumiseen liittyvissä asioissaan.

Tammikuun aikana olemme siirtäneet pohjoiseen kiinteistönhoitoalueeseen kuuluvien kohteidemme avaimet Linnanmaalle. Pohjoiseen alueeseen kuuluvat kaikki Oulujoen pohjoispuolella olevat kohteemme. Joen eteläpuolisten talojen avaimet ja avainhallinta ovat edelleen Mannenkadun toimistolla. Toivoniemessä sijaitseva Domus Botnica luetaan kuuluvaksi eteläiseen alueeseen.

Muuttavat asukkaat palauttavat jatkossa avaimensa siihen toimistoon, jonka avainhallinta-alueelle kiinteistö kuuluu. Myös avainnoudot tapahtuvat kyseisestä toimipisteestä. Avaimia ei tule palauttaa väärään toimipisteeseen, jotta uuden asukkaan muutto ei viivästy. Muutot muodostavat monessa tapauksessa useamman vuokrasuhteen ketjuja, joiden vuoksi muuttoaikataulut ovat tiukkoja eikä viivästyksiin ole varaa.

Toivomme uuden toimintamallin helpottavan asukkaiden asiointia. Lisätietoja aiheesta löytyy osoitteesta https://www.psoas.fi/asumisopas/poismuuttavalle/avaimet/.

Takaisin

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?