4.1.2019 PSOAS siirtää painopistettään entistä enemmän campusten läheisyyteen

Oulun ammattikorkeakoulun siirtäessä suurimman osan toiminnoistaan Linnanmaan campukselle syksyllä 2020 alueen asuntotarve kasvaa entisestään 6 000 uuden opiskelijan myötä. Vastataksemme tähän muuttuvaan tilanteeseen pyrimme lisäämään asuntokapasiteettiamme Linnanmaalla ja sen lähialueilla. Strategiamme mukaisesti uusia asuntopaikkoja suunnitellaan myös Kontinkankaan campuksen läheisyyteen sijoittuvalle Välkkylä-Peltola alueelle, joka sijaitsee yhtä aikaa lähellä campusta sekä kaupungin keskustaa.

Tammikuun alusta alkaen olemme solmineet kaksi kiinteistökauppaa, joiden seurauksena Virkakatu 6:ssa sijaitseva tontti rakennuksineen on siirtynyt PSOASin omistukseen ja vastaavasti Hanhitie 17 talot myyty uudelle omistajalle JHS-Kiinteistöt Oy:lle. Jo aiemmin olemme hankkineet Tutkijantie 2:ssa sijainneen entisen Technopolis Oyj:n toimistorakennuksen, jonka muunnos opiskelija-asunnoiksi valmistuu kesällä 2019. Virkakatu 6:ssa sijaitsevat nykyiset rakennukset tullaan purkamaan kuluvan vuoden aikana ja korvaamaan uudisrakennuksilla mahdollisimman pian. Linnanmaan kaavauudistuksen edetessä tutkimme koko ajan myös muita uudisrakentamismahdollisuuksia varmistaaksemme kohtuuhintaisten opiskelija-asuntojen saatavuuden campuksen läheisyydessä. Välkkylässä parin vuoden ajan suunnitteilla olleen tornitalon suunnittelun on määrä valmistua kevään aikana.

Takaisin

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?