27.3.2018 PSOAS Bikes – polkupyörät vaihto-oppilaiden käyttöön

Oulu on Suomen pyöräilypääkaupunki ja PSOAS haluaa, että myös vaihto-oppilaiksi tulevat asukkaat pääsevät tutustumaan uuteen kotikaupunkiinsa ekologisesti ja edullisesti. Olemme kunnostaneet vaihto-oppilaiden lainattavaksi polkupyöriä, jotka löytyvät PSOAS Bikes -tunnuksella merkityistä pyörävarastoista. Tavoitteemme on, että voimme jatkossa tarjota pyöriä muidenkin asukkaidemme käyttöön!

PSOAS Bikes -pyörät ovat pois muuttaneiden asukkaiden hylkäämiä pyöriä, joita kerätään talteen pyörävarastoistamme siivouksien yhteydessä. Hylättyjen pyörien merkitseminen ja kerääminen organisoidaan yhdessä asukastoimikuntien kanssa. Pyörät on kunnostettu, maalattu ja varustettu PSOASin tunnuksin Työpaja Cykkelissä. Työpaja Cykkeli toimii Toppilassa ja tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa pitkäaikaistyöttömille.

Tarkemmin PSOAS Bikes –pyöristä englanniksi täällä.

Takaisin

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?